Fort Pierce

I dag har vi haft en hel dag her hos Erik og Heather i Fort Pierce. Fra morgenen var der ikke en sky på himmelen, og sådan fortsatte det resten af dagen, og ca. 25 grader.

Vi startede morgenen temmelig tidligt, da begge piger mente de skulle være vågne fra ca. kl. 05. Vi spiste morgenmad i vognen og efter hånden vågnede alle mand.

Vi havde aftalt at de ville tage os med ud og sejle i dag, så efter lidt planlægning og pakning kom vi afsted. Vi skulle lige omkring og hente redningsveste til børnene. Derefter kørte vi til Fort Pierce Inlet State Park og satte båden i vandet. Der gik lige lidt ekstra tid, da der var masser af politi og redningsfolk tilstede da vi kom. Der var sket en ulykke hvor et hold bedsteforældre havde haft deres børnebørn med hen til vandet. Børnene var gået ud i vandet (det er ikke et normalt sted at bade) og var måske blevet taget af noget strøm, så bedsteforældrene var hoppet i for at redde dem, men det overlevede bedstefaren desværre ikke, de andre gjorde.

Vi kom afsted og Erik sejlede ud, og hurtigt fik vi øje på delfiner. Derefter sejlede han ud, hvor han rigtig kunne sejle stærkt. Det er synes Anne var fantastisk, farmor så lidt mere skeptisk ud?. Vi sejlede hen til en lille bitte “øde” ø, hvor vi lagde til. Alle mand kom af båden, næsten uden problemer. Farmor hang fast i en krog på båden da hun skulle af, så nu har hun en god undskyldning for at skulle shoppe nye shorts?.

Vi holdt picnic på øen, og Erik havde været ude at købe ind til at grille burgere, og som altid gode kolde øl. Så bliver det næsten ikke bedre. Anne soppede i vandet indtil maden var færdig, og bagefter gik Rasmus med hende ud og bade. I mellemtiden prøvede Erik at få båden startede igen – batteriet drillede lige lidt, men han fik gang i den. Vi pakkede sammen og sejlede tilbage af. Erik spottede nogle delfiner så han sejlede tættere på, og det viste sig at være en hel flok (det lød som det ikke var så tit de så så mange).

Vi sejlede tilbage og fik båden på land og kørte hjem igen, for st gøre klar til aftensmaden. Vi havde aftalt, at vi skulle lave smørrebrød til dem, og det gjorde vi oppe ved Laura og Rene. Anne fandt hurtigt ud af at lege med Annalise og Sladen, selvom hun i starten kom og sagde, at hun ikke kunne forstå hvad de sagde. Sara havde ikke sovet så meget i løbet af dagen, så hun var faldet i søvn i bilen derop og da Annalise og Sladen skulle i seng, faldt Anne i søvn i en stol.

One thought on “Fort Pierce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *