Fort Pierce – Homestead

Så var besøget hos Erik og Heather ved at være slut, men inden vi kørte videre lavede Heather god amerikansk morgen mad til os med Bisquit og Gravy. Efter vi havde spist sagde vi tak for denne gang, fik pakket autocamperne sammen og kørte afsted sydpå. Turen går til Homestead i dag, som ligger syd for Miami et stræk på ca. 280 km. Vi kørte, så det passede med at Sara ved at være træt, og det gik da heller ikke så længe inden hun faldt i søvn. Det meste af vejen er motorvej, så Anne satte sig til rette og så en film. Vi havde et enkelt tank stop på vejen, hvor vi også lige var forbi og henter forsyninger på Dunkin’ Donut.

5 km inden vi var fremme, var vi lige i Publix og handle lidt ind. Vi kom frem til campingpladsen og fik parkeret og så var det tid til en kold øl, og så fik vi sat vores myggetelt op for første gang. Anne og mig gik også en tur på campingpladsen og fandt en legeplads, hvor hun lige fik leget lidt inden vi gik tilbage og grillede. Aftensmad på indtager udenfor i teltet. Anne havde ikke lyst til at skulle ind og sove, så hun fik lov at ligge sig på tæppet i teltet med en dyne over sig, og så gik der ikke længe før hun sov. Vi andre blev lidt længere oppe og spillede Partners.

Igen en solrig dag med ca. 25 grader.

Anne hjælper med det nye telt
Anne med hendes nye løbehjul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *