General Coffee State Park – Savannah

Sara vågnede kl. 6 hertil morgen og Anne kl. 6.30, men da Sara også havde underholdt Rasmus lidt i nat, lod vi ham sove videre og gik over og spiste morgenmad ved farmor og farfar. Da Anne hørte at hun godt kunne nå på legepladsen inden vi skulle køre, kom hun hurtigt i tøj og løb afsted ned og lege med de andre børn, mens vi pakkede sammen. Vi skulle kun lige køre 2 km fra campingpladsen hen til “Farmen” her i parken. Der ligger flere gamle lader og huse fra gammel tid, og så er der indtil flere dyr at kigge på, og flere af dem går frit rundt. Der er bl.a. Får, geder, høns, ænder, æsler og skildpadder. Igår da Sara og mig var i Walmart, købte jeg et børnekamera til Anne, og det bliver allerede flittigt brugt. Farmor og Farfar valgte at køre videre uden at gøre stop her ved “Farmen”. 

Rasmus passer Sara mens hun sover, hårdt arbejde?

Vi havde en lang køredag foran os, så da Sara endelig vågnede, var det afsted mod Savannah. Det første stykke vej var gennem skiftevis noget der så fattigt ud, og indimellem lå der nogle kæmpe huse. Vi kom også Igennem et kæmpe militærområde, måske på ca. 50 km. Hvor der var skilte med at vi skulle passe på tanks der krydsede vejen. Ja, og så kom vi forbi den ene skydebane efter den anden. Da vi nåede Interstate 95, var det tid til en tissepause og noget frokost, som blev indtaget på Ihop.

Turen gik videre mod Savannah og Tybee Island, og vi nåede frem omkring kl. 16. Farmor og Farfar havde allerede sat teltet op og sad udenfor. Til aften fik vi “lov” til at gå ud og spise uden børn. Vi spiste på 80 East Gastropub, som var i gåafstand fra campingpladsen. Vi fik bl.a. rejenachos og tunbøf sandwich, virkelig lækkert.

På alene date, mens farmor og farfar passede ungerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.