Suwannee River State Park – General Coffee State Park

I nat sov Rasmus sammen med Sara, jeg sov i “Sara’s seng” og Anne sov i hulen ovenpå førerkabinen. Vi vågnede vist alle sammen ca. Kl. 6.30, efter en nat der ikke blev helt så slemt som frygtet, da Sara havde været noget urolig i aftes. 

Vi blev på pladsen lidt længere i dag, så Sara kunne sove i sin barnevogn, vi kunne få et bad og en kop kaffe i solen blev det vist også til. Så gik turen igen videre nord på, eller dvs. vi startede med at køre vest på til en anden State park. Madison spring som vores naboer på campingpladsen havde anbefalet.

Da vi kom derhen var den desværre lukket, da vandet stod højere end normalt og det derfor var for farligt at bade der, man kunne stadig godt gå hen og kigge. Vi kørte videre, godt på tværs af det hele og ad både store og små veje. Herovre går de store veje mest øst-vest, eller nord-syd, og da vi kører mod nordøst, bliver det lidt på kryds og tværs. Det giver dog også mulighed for at se nogle små byer og samfund vi ellers ikke ville have set. I dag er vi bl.a. Kørt forbi en peanut farm, oliven plantage og bomuldsmarker, samt en masse vi ikke ved hvad er.  Inden vi kom helt til næste campingplads var Sara ved at løbe tør for bleer, så hende og mig måtte lige en tur i Walmart.

Farmor og Farfar var kommet til campingpladsen da vi kom frem, og sad ude foran og hyggede sig. Vi fik lidt frokost (Sloppy Joes burger) og Farmor og Farfar gik en tur, men Anne legede med tre andre børn på legepladsen. I mens Rasmus og mig sad og kiggede på Anne der legede (Sara sov), kom der en dame hen og spurgte hvor længe vi skulle blive her, for så ville hun have inviteret os med til hendes kirke på søndag, men vi takkede pænt nej. Der kom også en anden mand, der skulle høre om vi var englændere, for hans søn var kommet hjem fra legepladsen og havde sagt, at der var en lille pigen med mærkelig accent henne på legepladsen. 

Vejret i dag har været tynde skyer med temp. Omkring 20 grader. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.