Savannah – Beaufort – Charleston

Inden vi kom afsted i dag, nåede vi lige at se solen som tittede frem mens vi pakkede teltet ned, i nat har det regnet.

Campingpladsen på Tybee Island, Georgia

I dag gik turen videre mod Charleston i Staten South Carolina, den sidste af de stater vi skal besøge og en som vi ikke har været i før nogen af os. Savannah ligger næsten på grænsen mellem to Georgia og South Carolina, man skal bare lige krydse en temmelig høj bro. (Hvor vi kunne se endnu et stort containerskib – et Maersk- var ved at blive eskorteret til kaj. I stedet for at køre over og tage den store vej, valgte vi at køre over Beaufort, som er en lille gammel og virkelig charmerende sydstatsby med masser af smukke træhuse med verandaer og gyngestole.

Hygger på restaurant, og charmer alle dem hun kan.
Ceasar salat har vi spist en del af

Vi gik ned og spiste frokost på Restauranten Boardwalker inden vi gik en tur mellem alle de fine gamle huse i Historic District.

Efter et rigtig dejligt stop i den overraskende hyggelige og smukke Beaufort, gik turen videre mod Charleston. Man kan godt fornemme at ikke alle amerikanere har lige mange penge, og nogle af de områder vi kører igennem er lidt slidte og forfaldne, både hum og biler. Da vi nærmede os Charleston blev trafikken også mere intens, men det var efterhånden også sen eftermiddag, så folk har nok fået fri fra arbejde. Vi kørte forbi et sted hvor 2 politibiler havde stoppet en bil med en afro amerikansk mand, som stod med håndjern og de var ved at visitere. Ja, nogle ting gør de bare lidt anderledes her.

Vi skal sove i en County Park på James Island i nat. Mens Anne og mig sad og så film ude i vores telt efter det var blevet mørkt, og de andre var oppe og lave mad, begyndte det at pusle i krattet og træerne ved siden af, og da jeg synes det kom nærmere og kiggede ud af teltet, kunne jeg i lyset fra lampen se en vaskebjørn der lige gik forbi op ad vores telt.

Vejret har været omskifteligt med ca. 18-19 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *