James Island ved Charleston

I dag har vi taget en slapper. Tror vi alle sammen trængte til en dag, uden alt for meget køren og nye indtryk, så istedet for at tage ind til Charleston, blev vi på campingpladsen. Tilgengæld sov vi alle sammen til ca.kl. 7.

Hygge i autocamperen.

Da vi allerede havde aftalt igår at vi bare skulle slappe af, havde vi god tid til at lave morgenmad og spise det sammen. Sara var kommet over til Farmor og Farfar ikke så lang tid til efter hun var vågnet. Hun er nemlig rigtig tit meget glad når hun vågner, og pludre løs, med det resultat, at hun ind i mellem får vækket Anne. I dag spiste vi morgenmad sammen, det plejer vi ellers ikke, men da der har været koldt i dag sad vi inden for. Sara tilgengæld nød virkelig at blive puttet i sin Voksipose og ud hvor der var lidt køligere. Der he været gråvejr i dag, og ca. 12-14 grader, så det er næsten som at være hjemme i DK. I morgen kører vi sydpå igen, forhåbentlig til noget mere varme igen.

Da Sara vågnede igen, gik vi en tur på legepladsen. Det var tiltrængt, efter at der på sidste campingplads slet ikke var en legeplads. Resten af dagen gik med at slappe af, spille et spil Partners (“tøse”- holdet fører med 4-2), se en film osv.

2 thoughts on “James Island ved Charleston

  1. Hej Anne.
    Jeg savner dig rigtig meget…
    Vi har set nogle af dine billeder på Ipaden omme på blå kæmper idag. Og mor har vist mig nogle flere på computeren herhjemme. Det ser ud til at være en dejlig ferie.
    Knus fra Isak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *