Blue Tree Resort Orlando

I dag havde vi bare en slap af dag på Blue Tree Resort i Lake Buenavista området af Orlando. Vi har fået en rigtig fin lejlighed med 2 soveværelser, 2 badeværelser, et stort køkken og stue og en altan med myggenet. Vi havde fået en lejlighed med udsigt til et af de 4 poolområder. Det meste af formiddagen brugte jeg på at indhente noget af alt det blog, jeg ikke havde fået lavet, mens vi var på cruise. Vi havde ikke internet på skibet eller når vi var i havn, så man kom hurtigt bagud. Jeg forsøgte at skrive lidt noter på min tlf, men faldt ofte i søvn inden jeg havde fået skrevet ret meget. Man bliver søvning af alle de indtryk. Der var også noget ordentlig internet i lejligheden som kunne trække at lægge billeder op, noget der generelt har været en mangelvare.

Anne og Sara hygger til morgen
Frokost i lejligheden

Vi spise frokost i lejligheden, nogle “sushi” bowler som vi havde købt i Publix dagen før. Efter frokost gik vi en tur, og Anne kom på legepladsen. De havde ikke meldt om ret godt vejr i dag, men det blev nu ikke så slemt som de først havde meldt og der var stadig så varmt at det var til shorts og kortærmer. Eftermiddagsøllen blev drukket ved bord/bænke sættene ved swimmingpoolen. Anne hoppede i vandet, og vi andre spillede partners, mændende var jo bagud med 2-6. Det blev der imiddeltid rettet lidt op på, da de vandt og dermed kom op på 3-6.

Til aftensmad besluttede vi at køre på Red Lobster, en af de restauranter Farmor hjemmefra havde snakket om at hun gerne ville på, og den havde vi endnu ikke nået af besøg, og da den lå meget tæt på blev det den, da det jo også var ved at være sidste chance.

Hjemme igen fik vi puttet børnene. Vi lokkede Farmor og Farfar til at Sara sov inde ved dem, og Anne sov på sofaen, og så blev der plads til mig i den rigtige seng denne nat. Inden vi gik i seng, forsøgte vi at udrydde nogle af de sidste rester i form af slik, chips, øl, sodavand, vin og Pinacolada, mens vi tog et sidste spil Partners. Igen vandt “damerne” og udbyggede føringen til 7-3. Derefter var det godnat og sov godt, inden hjemrejse dagen i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *