Homosassa – Suwannee River State Park

I dag skulle vi køre videre igen, men inden vi kørte af sted var jeg lige nede og fotografere ved floden ved solopgang. Bagefter fik vi dumpede alt vores vand af. Det krævede at vi skulle bakke for at slangen kunne nå. I går måtte vi køre frem for at vandslangen kunne nå, og strømkablet måtte ligge ind under vognen for at kunne nå, ikke helt gennemtænkt. 

Vi kom afsted, og ved nr. 2 lyskryds siger Anne: “hov, vi glemte at tisse mig af”. Så måtte vi ind på tanken ved siden af, og gøre første stop. Mens Anne tissede og Rasmus hentede kaffe på tanken, kom Sheriffen og holdt ved siden af os. Han skulle lige over og snakke med en der så lidt hjemløs ud. 

Nu gik turen nord på og forbi Crystal River og videre, og ret hurtigt blev der meget færre biler og meget mere øde. Dejligt at komme på landet. Vi stak tværs over på lidt mindre veje, og husene lå ikke ret tæt mere. Der begyndte også at komme kæmpe marker med køer. Omkring frokost kom vi igennem en lille by der hed Bell. Der spottede vi et sted med en restaurant der så ret lokal ud. Vi spiste der, og fik nogle kæmpe størrelse drikkevarer.

Parkeringspladsen var fyldt med Pickup Trucks. Vi kørte videre til Suwannee River State park hvor vi skal sove i nat. Vi fik en rigtig fin plads lige ved siden af Farmor og Farfar. Vi gik en tur ned til Suwannee River da Sara skulle sove, der var rigtig fint.

Vi er kommet så langt nord på nu, at der ikke længere er blade på træerne, men nogle træer er sprunget ud med lilla blomster. På vejen tilbage legede Anne på legepladsen inden vi skulle tilbage og spise aftensmad. Sara var blevet så træt, at hun ikke rigtig ville spise, så hun kom i seng. Der er blevet lidt køligere efter vi er kommet længere nord på, så vi skal have lidt mere tøj på, men temperaturen holder sig stadig lige omkring de 20 grader, måske lidt under. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.